Siirry sisältöön

Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen on nyt Asianajotoimisto Pihlaja!

Asianajotoimisto Kemppi & Tuominen Oy on 15 vuoden aikana kasvanut vähitellen kahden perustajan yrityksestä isommaksi yhteisöksi. Emme ole enää pelkästään ”Kemppi ja Tuominen”, vaan toimistollamme työskentelee yhdeksän työntekijän huipputiimi, joten nimen vaihto tuli ajankohtaiseksi. Pihlaja valikoitui uudeksi nimeksi, sillä halusimme toimistollemme kauniin suomenkielisen nimen, jolla on myös jokin merkitys. Pihlaja on vanha suomalainen sana, minkä lisäksi sen mytologia istuu hyvin yhtiömme arvoihin.
Yhtiömme nimi vaihtuu virallisesti 1.6.2023.

Pihlaja jatkaa insolvenssioikeuden erityisosaajana

Asianajotoimistomme on kerännyt vahvaa erityisosaamista ja laajaa luottamusta insolvenssioikeuden saralla. Yhtiömme koko henkilökunta on käytettävissä insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.
Insolvenssioikeuden osaamisemme leviää myös maantieteellisesti – avasimme kesällä 2021 toimiston Saloon päätoimipaikkamme ollessa edelleen Helsingissä. Salon toimistomme palvelee erityisesti Varsinais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan alueen asiakkaita.
Laajan yhteistyöverkostomme kautta voimme kuitenkin palvella laaja-alaisesti koko Suomen alueella.

Pihlaja tarjoaa laaja-alaista palvelua myös muilla oikeudenaloilla

Olemme yhtiö- ja sopimusoikeuden tunnettuja toimijoita. Hoidamme myös riidanratkaisuja useilla eri oikeudenaloilla sekä palvelemme yksityishenkilöitä esimerkiksi perhe- ja jäämistöoikeudellisissa asioissa.

Uudet kotisivut

Olemme uudistaneet kotisivumme, josta löytyy tarkempia tietoja palveluistamme sekä kaikki yhteystietomme. Käy tutustumassa meihin tarkemmin osoitteessa www.lakipihlaja.fi